روش آماده سازی و طرز تهیه فوندوی شکلاتی بسیار خوشمزه و یک دسر گرم
روش آماده سازی و طرز تهیه فوندوی شکلاتی بسیار خوشمزه و یک دسر گرم
طرز تهیه فوندوی شکلاتی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام فوندوی شکلاتی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
روش آماده سازی و طرز تهیه فوندوی شکلاتی بسیار خوشمزه و یک دسر گرم
فوندوی شکلاتی یک دسر سرگرم کننده و جالب بعد از سرو غذا می باشد. مواد لازم آن را پیشاپیش آماده نموده و فقط قبل از پذیرایی، شکلات را گرم نمایید.
مواد لازم برای تهیه فوندوی شکلاتی :
شکلات خالص :♦: 225 گرم
خامه فرم گرفته :♦: 200 میلی لیتر
عرق بهارنارنج :♦: 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم جهت سرو:
مخلوط انتخابی از میوه های مختلف :♦: مقداری
مارشمالای سفید و صورتی :♦: مقداری
بیسکویت شیرین :♦: مقداری
روش آماده سازی و طرز تهیه فوندوی شکلاتی بسیار خوشمزه و یک دسر گرم
طرز تهیه فوندوی شکلاتی :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه فوندوی شکلاتی ابتدا
شکلات را به قطعات کوچک تقسیم نمایید و همراه خامه فرم گرفته، داخل قابلمه ای کوچک بریزید.
قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و مایه داخل آن را هم بزنید تا شکلات خالص آب شود و با خامه مخلوط شود.
قابلمه را از روی شعله بردارید و به آن عرق بهارنارنج اضافه نمایید.
مایه آماده شده را داخل ظرف کوچک نسوز و یا ظرف مخصوص فوندو بریزید و آن را روی حرارت ملایم گرم نگه دارید.
میوه های مختلف، مارشمالای رنگی و بیسکوییت شیرین را جهت غوطه ور نمودن در شکلات آب شده همراه فوندو سرو نمایید.
میوه های انتخابی و مارشمالا را به چنگال یا سیخ چوبی بزنید تا جهت فرو بردن در فوندوی شکلاتی آسان باشد.
روش آماده سازی و طرز تهیه فوندوی شکلاتی بسیار خوشمزه و یک دسر گرم
ظروف مخصوص گرم نگه داشتن غذا که از یک شمع به عنوان گرم نگه داشتن فوندو بسیار مناسب هستند.
اگر از این ظروف نداشتید، ظرف فوندو را داخل ظرف بزرگتری بگذارید و داخل آن را آب جوش بریزید به طوری که نصف تا نصف ظرف فوندو را آب جوش فرا بگیرد.
روش آماده سازی و طرز تهیه فوندوی شکلاتی بسیار خوشمزه و یک دسر گرم
- ۹۷/۰۷/۰۶